Om kontantinsatser

Att spara till en kontantinsats


skrivet den 29 okt av Admin, klockan:08:17
När jag själv hamnade i den här situationen så visste jag inte heller hur jag skulle göra. Skulle jag vänta tills jag sparade ihop till en kontantinsats eller inte? Vad skulle vara bäst för mig att göra. Jag gick hem och letade efter all möjlig information jag kunde finna för att se vad jag skulle göra och till slut så bestämde jag för att vänta tills jag hade sparat ihop tillräckligt med pengar som jag skulle kunna använda som kontantinsats. Jag ansåg att detta var bäst för mig så det var var som var mitt slutgiltiga beslut. Så min situation just nu är att jag sparar och hittills har jag sparat en del men det återstår fortfarande en viss summa tills jag når mitt mål. I sökandet efter hur jag skulle göra så fann jag en hel tips på hur man kan spara till en kontantinsats och dessa tips kommer jag att dela med mig nedan.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt